Restaurantkveld
fre. 01. mars
|Sølvane Gard
Aperitif på låven og 4 retters middag på restauranten i Kandal Klyngetun.
Tid & stad
01. mars 2024, 19:00 – 23:00
Sølvane Gard, Kandalsvegen 1340, 6823 Sandane, Norway
Om arrangementet
Velkommen til restaurantkveld i Kandal Klyngetun på Sølvane Gard fredag og laurdag 1.-2.mars.
Ankomst og aperitif på låven fra 1830-19.00 Middagen startar 19.00 i restauranten i Kandal Klyngetun.
MENY FREDAG
-Spekemat, brød, pesto, aioli, brimiost.
-Breiflabb frå Husevåg med brent kål, vårløk, blomkål og krema skalldyrsaus.
-Reinsdyr frå Lom med rødbetpure, bakt gulrot, purre, tyttebærtrekt pære, syrleg viltkremsaus og småpotet.
-Melkesjokoladeganash med tindvedcurd, tindvedsorbet og rømmekrem.
4retters meny med lokale råvarer: 825,- p.p
Bestilling på: Tlf: +47 480 43 228 Mail: booking@solvanegard.no
Kombiner gjerne med overnatting på Sølvane Gard sine suiter og deluxerom.